ویزای دانشجویی مجارستان

ویزای دانشجویی مجارستان

اخذ روادید تحصیلی از سفارت مجارستان

با توجه به شرایط روز به روز ویزای کشورهای مختلف ، تکمیل مدارک لازم از اهمیت ویژه ای برخوردا است و کلیه متقاضیان باید مد نظر داشته باشند که ویزای کشورهای اروپایی مرکزی می باشد و این بدان معنی است که نتیجه نهایی بررسی مدارک و صدور ویزا از جانب وزارت امور خارجه و اداره مهاجرت مجارستان خواهد بود.

صدور ویزای تحصیلی به موارد مختلفی بستگی دارد و مؤسسه ما با توجه به سابقه ای قریب به 20 سال در امر اخذ پذیرش تحصیلی از کشور مجارستان به شما در همه موارد کمک خواهد نمود و اطمینان به کارایی و تجربه مؤسسه حتما به نفع شما خواهد بود.

 

اخذ اجازه اقامت از پلیس در مجارستان

با وجود اینکه معمولا مدت اعتبار روادید دانشجویان یکساله دانشجوئی نوعD  میباشد ولی مدت ویزا 30 روزه و یکبار ورود است و دانشجویان پس از ورود به مجارستان میبایست ظرف 15 روز از تاریخ ورود نسبت به معرفی آدرس محل زندگی خود به پلیس محلی و دریافت کارت اقامت خود اقدام نمایند .

مدارک لازم جهت اخذ اقامت دانشجویی شامل قرارداد محل اقامت ، آزمایشات پزشکی ، افتتاح حساب بانکی و برگه ثبت نام در دانشگاه یا کالج است.

مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی مجارستان

مدارک لازم جهت اخذ روادید تحصیلی مجارستان

مدارک لازم جهت تحصیل در کشور مجارستان به شرح زیر می باشد و کلیه متقاضیان خواهشمندیم با دقت این مدارک را آماده نمایند.

1- 6  قطعه عکس 4×6 رنگی پاسپورتی(دو گوش مشخص با زمینه روشن)
2- معادل 60 یورو یا 75000 تومان(اسکناس 1000 به بالا) هزینه روادید تحصیلی سفارت مجارستان
3- گواهی اشتغال به کار پدر یا قیم در سربرگ محل اشتغال پدر با مهر و امضاء(در صورت نداشتن سربرگ موسسه تهیه میکند) توضیح : محل اشتغال باید دارای پروانه کسب یا مجوز یا ثبت شده و دارای آگهی روزنامه رسمی باشد.
4- ترجمه روزنامه رسمی شرکت محل کار پدر یا قیم و یا ترجمه جواز کسب پدر یا قیم(جهت ترجمه یک کپی ارائه فرمایید)
5- گواهی تعهد پرداخت هزینه تحصیلی،بلیط وبیمه دانشجو توسط پدر یاقیم درسربرگ محل اشتغال پدر یا قیم با مهر وامضاء(در صورتیکه که قیم دانشجو کارمند ادرات دولتی باشد این گواهی می تواند در برگه عادی نوشته شود)
6- گواهی تعهد ضمانت و موافقت خروج دانشجویان زیر 18 سال توسط پدر
7- ترجمه تمام صفحات شناسنامه مادر دانشجو در صورتیکه مادر قیم دانشجو و متعهد پرداخت هزینه های تحصیلی باشد و یا بعنوان همراه دانشجو اقدام به ویزا نماید.
8- گواهی بانکی:جهت دانشگاه ههای موجود در شهر بوداپست : متقاضی باید حساب ارزی سپرده حداقل به مبلغ 000/15 یورو ارائه نماید.نکته: گواهی های مربوطه را می توانید به زبان فارسی دریافت داشته و با مراجعه به دایره اطلاعات اعتباری بانک مربوطه گواهی انگلیسی دریافت فرمایید. به اطلاع میرساند : دایره اطلاعات اعتباری بانک ملی در چهارراه ولیعصر بالای شعبه صبا و دایره اطلاعات اعتباری بانک صادرات در خیابان سمیه شعبه سپهر و دایره اطلاعات اعتباری بانک پارسیان در خیابان شهید بهشتی چهارراه تختی.جهت سایر دانشگاهها: پرینت اعلام موجودی 3 ماهه گذشته قیم با حداقل 20 میلیون تومان موجودی و گردش حساب با تاریخ با مهر بانک به زبان فارسی (نیازی به ترجمه ندارد)نکته مهم: ارائه گواهی های اعلام موجودی سپرده های سود ده بانکی قیم یا مادر یا خود دانشجو تاثیر مثبت دارد.
9- ترجمه رسمی سند ملکی پدر یا قیم (جهت ترجمه یک کپی از تمام صفحات سند به موسسه ارائه فرمایید)نکته : در صورتیکه پدر یا قیم متقاضی سند ندارد و مبایعه نامه ملک را دارد ، ترجمه مبایعه نامه خرید ملک قیم همراه با اصل مبایعه نامه باید به سفارت ارائه گردد.
10- قبض پرداخت شهریه سال اول دوره پیش دانشگاهی علوم پزشکی و مهندسی:شهریه کالج مک دانیل یا کالج اینترنشنال 5400 یورو و شهریه کالج اوسینا = 5700 یورو (1300 یورو برای ناهار و دو تور علمی)دانشگاه فنی بوداپست = معادل ریالی 6400 یورو در مقطع کارشناسی و 7200 یورو کارشناسی ارشد و 9000 یورو دکترادانشگاه علوم پزشکی پچ = دوره پیش دانشگاهی 8000 دلار(که ابتدا 6470 دلار آن حواله باید گردد و بعد 1600 دلار)نکته مهم: کلیه شهریه های اعلام شده یکسال تحصیلی باید قبل از اخذ ویزا برای کالج/دانشگاه حواله گردد ومبلغ 70-60 یورو/دلار کارمزد خارجی حواله ارز به کشور مجارستان باید به مبالغ فوق اضافه گردد. جهت حواله ارز صرافی اسکان آقای ادیب زاده = 88770375 و صرافی ملی آقای روحی = 66704007 توصیه می گردد. در مراجعه به صرافی متذکر شوید مبالغ قید شده به نام خود متقاضی حواله گردد یعنی در برگه سفارش نام و شماره پاسپورت دانشجو قید گردد.
11- دانشجویانی که قصد اقدام در دانشگاههای بوداپست را دارند و دارای مدرک تحصیلی دیپلم هستند باید سن زیر 24 سال داشته باشند.
12- دانشجویانی که قصد اقدام در دانشگاههای بوداپست را دارند باید معدل بالای 15 داشته باشند.
13- رزرو بلیط رفت(OK) و برگشت ((Open با تاریخ یک ماه پس از ارائه مدارک به سفارت(مؤسسه هماهنگ می نماید)
14- فرم تکمیل شده و تایپ شده سفارت همراه با امضاء دانشجو یا متقاضی
15- حضور به وقت در سفارت و ارائه مدارک فقط با وقت قبلی امکان پذیر است.

نکات مهم جهت اخذ ویزای مجارستان

با توجه باینکه سفارت مجارستان از دانشجویان مصاحبه زبان انگلیسی بعمل می آورد کلیه دانشجویان باید در کلاس آمادگی زبان انگلیسی جهت آمادگی مصاحبه شرکت نمایند که این دوره ها 10 جلسه نیمه خصوصی می باشد و در ابتدا امتحان تعیین سطح Oxford Placement Test  در محل مؤسسه برگزار می گردد. دانشجویان پس از ورود به مجارستان باید ظرف مدت 15 روز از تاریخ ورود نسبت به معرفی آدرس محل زندگی خود به پلیس و دریافت کارت و ویزای اقامت مجارستان اقدام نمایند.

در صورتیکه آدرس محل اقامت دانشجو تغییر نماید دانشجو باید آدرس جدید را بلافاصله به اداره پلیس اعلام نماید. دانشجویان باید دقت فرمایند که حتما 2 ماه قبل از اتمام روادید یا اقامت اقدام به تمدید آن در اداره مهاجرت نمایند. حداقل زمان لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی 14-2 روز می باشد. زمان لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی دانشجویان دیپلم حداقل 1 ماه و دانشجویان فوق لیسانس حداقل 2 ماه و خانواده ها حداقل 1 ماه می باشد. شهریه کالج/دانشگاه را می توانید به شماره حساب دانشگاه از طریق بانکی و یا صرافی های مجاز حواله فرمایید.

استفاده از راهنما در کشور مجارستان بصورت کاملا اختیاری و هزینه آن 150 یورو میباشد که متقاضی باید بصورت مستقیم به راهنما پرداخت نماید و خدمات راهنما شامل: استقبال از فرودگاه(هزینه حمل و نقل به عهده متقاضی است) و راهنمائی جهت اقامت در خوابگاه و معرفی آژانس مسکن جهت یافتن و اجاره آپارتمان ، مشاوره جهت ثبت بیمه درمانی (هزینه بیمه به عهده متقاضی است) ، انجام مراحل ثبت نام در دانشگاه یا کالج و مشاوره تحصیلی در سال اول ، ارائه سیم کارت موبایل رایگان جهت ارتباط متقاضی با خانواده ، آشنائی با مراکز خرید و تبدیل ارز ، متروها و شهر ، مشاوره افتتاح حساب بانکی و رزرو خوابگاه یا هتل جهت ورود دانشجو دانشجویان پس از خرید بلیط کپی آن را یک هفته قبل از پرواز باید به مؤسسه ارائه فرمایند که هماهنگیهای استقبال از فرودگاه صورت پذیرد و فرد راهنما یا کالج در مجارستان و جهت ورود به مجارستان روزهای دوشنبه و سه شنبه توصیه می گردد و جهت رزرو و خرید بلیط با مؤسسه تماس حاصل فرمایید.

دانشجویان با پرواز ترکیش ایر لاین 30 کیلو بار و با پرواز اتریش ایر لاین 20 کیلو بار می توانند حمل نمایند و داخل هواپیما نیز 15-10 کیلو در قالب یک کیف یا سامسونت کوچک می توانند ببرند. دانشجویان باید حتما 3 ساعت قبل از پرواز جهت تشریفات اداری و تحویل بار و دریافت کارت پرواز حضور داشته باشند و خروجی را نیز در بانک مستقر در فرودگاه می توانند پرداخت نمایند. خانواده های دانشجویان در صورتی که جهت عزیمت به کشور مجارستان تاریخ خاصی مورد نظرشان میباشد باید پس از تعیین تاریخ رزرو بلیط تهیه و کپی آن را به مؤسسه ارائه نمایند که هماهنگیهای لازم با سفارت صورت پذیرد.

مدت زمان ویزا به مدت زمان باقی مانده گواهی شده در برگه اشتغال به تحصیل فرزند بستگی دارد . بعنوان مثال در صورتیکه فرزند ویزای و اقامت معتبر یک ساله یا شش ماهه داشته باشد ولی برگه اشتغال به تحصیل وی دو ماه اعتبار داشته باشد ، سفارت تا تاریخ اعتبار برگه اشتغال به تحصیل ویزا خواهد داد. با توجه باینکه آزمایشات پزشکی انجام شده در ایران دیگر قابل قبول کشور مجارستان نمی باشد دانشجو پس از ورود باید آنها را انجام دهد. تاریخ شروع کلاس ها : در ماههای اکتبر و ژانویه می باشد که متقاضیان باید 2 ماه جلوتر اقدام نمایند.

 

ویزای دانشجویی مجارستان
5 (100%) 5 votes