شرایط تحصیل در مجارستان

شرایط تحصیل در مجارستان

شرایط تحصیل در مجارستان ، نمونه سئوالات متقاضیان و خانواده ها در مورد شرایط تحصیل در مجارستان

شرایط تحصیل در مجارستان
شرایط تحصیل در مجارستان
  1. چند دانشگاه مورد تائید وزارت علوم در كشور مجارستان موجود میباشد؟

    پاسخ: 8 دانشگاه مورد تایید وزارت علوم می باشد

  2. كدام دانشگاههای پزشكی مورد تائید وزارت بهداشت قرار گرفته است؟

    پاسخ: 4 دانشگاه علوم پزشكی در مجارستان

  3. آیا دانشگاه تخصصهای پزشكی مجارستان مورد تائید است؟

    پاسخ: بلی و جهت اطلاع از چگونگی ارزشیابی میتوانید از وزارت بهداشت واقع در شهرك قدس(غرب) ،‌میدان صنعت ، خیابان سیمای ایران ، فاز 5 ، بالاتر از بیمارستان لاله ، نبش دبیرستان ابوریحان ، ساختمان وزارت بهداشت ، طبقه 6 ، تلفنهای   9-88363560  اطلاعات كامل را بدست بیاورید

  4. آیا رشته های فنی و مهندسی در بوداپست به زبان انگلیسی موجود میباشد؟

    پاسخ: بلی كلیه رشته ها و مقاطع انگلیسی میباشد.

  5. آیا تحصیل در كشور مجارستان به زبان انگلیسی را توصیه می نمایید؟

    پاسخ:بلی – زیرا این كشور سابقه زیادی در تدریس به زبان انگلیسی دارد.

  6. آیا فراگیری زبان انگلیسی آسان است؟

    پاسخ:در ابتدای امر فراگیری هر زبانی مشكل به نظر میرسد ولی در صورت داشتن علاقه و پشتكار همه مشكلات و سختیها قابل حل است.

  7. چند درصد مردم مجارستان به زبان انگلیسی تكلم میكنند؟

    پاسخ: تقریبا اكثر جوانان و دانشجویان به این زبان تكلم میكنند.

  8. در بین كشورهای اروپای مركزی كدام كشور بهتر است؟

    پاسخ: سئوال خوبی است اما بصورت دقیق نمیتوان پاسخ داد ولی اگر به نقشه اروپا بنگرید مجارستان مركز اروپا و عضو اتحادیه و پیمان شنگن اروپاست.

  9. آیا زبان روسی با مجاری فرق دارد؟

    پاسخ: بلی – این دو زبان در نوشتن و گفتار اختلاف بسیار زیادی با یكدیگر دارند.

  10. شروع ثبت نام و كلاسهای درسی چه موقع است؟

    پاسخ: از تاریخ مرداد ماه دانشگاهها معمولا شروع به صدور پذیرش می نمایند و شروع كلاسها از تاریخ نیمه شهریور ماه میباشد.

  11. معمولا چه مدت زمان برای اقدام لازم است؟

    پاسخ: حداقل یكماه

  12. آخرین تاریخ ورود به كشور مجارستان و ثبت نام چه وقت میباشد؟

    پاسخ: در دو ترم مهر ماه و دی ماه دانشجویان فرصت ورود به كشور مجارستان را دارند و حداقل باید یك ماه قبل از این تاریخ اقدام نمایند.

  13. آیا پس از این تاریخ ها میشود وارد مجارستان شد؟

    پاسخ: خیر

  14. بهترین کالجهای مجارستان برای دوره زبان انگلیسی یا پیش دانشگاهی كدامند؟

    پاسخ: مسلما دانشگاههایی كه امكانات خوب آموزشی داشته باشند و كالج بین المللی بوداپست و کالج اوسینا و کالج پچ برای پیش دانشگاهی علوم پزشكی و زبان انگلیسی و دانشگاه فنی بوداپست برای پیش دانشگاهی فنی و مهندسی توصیه می گردند.

  15. بطور میانگین شهریه دانشگاههای مجارستان چه میزان است؟

    پاسخ:  16000-7500 دلار شامل شهریه آموزش ، ثبت نام

  16. آیا دانشجو میتواند سال اول خانه اجاره كند؟

    پاسخ: بلی میتواند و توصیه می گردد دانشجویان در طی سال اول بدلیل نا آشنا بودن به زبان انگلیسی و عدم شناخت محیط هر دو نفر با هم یك خانه اجاره كنند و این امر از نظر اقتصادی نیز مقرون بصرفه خواهد بود.

  17. امتیازات یك خانه خوب چیست؟

    پاسخ: نزدیكی به مركز شهر و مترو، امكانات خوب دانشجوئی ، نظافت و تمیزی ، فاصله كم محل آموزش تا محل خانه ، حداقل امكانات مانند كمد و میز مطالعه و یخچال و آشپزخانه

  18. آیا نظافت داخل اتاقها و خانه بعهده دانشجو میباشد؟

    پاسخ: بلی

  19. در صورت عدم نظافت و كثیفی آیا مشكل خاصی نیز بوجود خواهد آمد؟

    پاسخ: بلی در صورتیكه دانشجو اتاق و وسائل تحویلی را كثیف نگهداری نماید و یا موجب تخریب اموال خانه گردد و اگر بطور عمد سرویس بهداشتی و حمام را با ریختن فضولات كثیف كند در پایان مالك از دانشجو خسارت خواهد گرفت.

  20. دانشگاههای ارزانتری نیز برای دوره زبان در مجارستان وجود دارد ، نظر شما در مورد آنها چیست؟

    پاسخ: توصیه نمیشود زیرا كمترین مشكل آنها عدم شناخت و كیفیت بد آموزشی است بطوریكه دانشجو مجبور خواهد بود در اواسط دوره كالج خود را تعویض نماید و متحمل هزینه گردد.

  21. استفاده روزانه از تریا و رستوران دانشگاه چگونه است؟

    پاسخ: هیچ محدودیتی ندارد ولی توصیه میشود با خریداری مواد غذائی و آشپزی در هزینه ها صرفه جوئی نمائید.

  22. آیا دانشجو حق دارد پیش از ثبت نام دانشگاه محیط دانشگاه را ببیند؟

    پاسخ: البته این حق مسلم دانشجو میباشد و در صورت عدم رضایت و قبل از ثبت نام میتواند به كشورش بازگردد كه البته باید خسارت هزینه حفظ مكان تحصیلی را به دانشگاه بپردازد.

  23. آیا بین دانشجویان و دانشگاه قراردادی منعقد میگردد؟

    پاسخ: بلی دانشجو پس از ورود به كشور ،‌ روز بعد برای ثبت نام به دفتر دانشجویان خارجی مراجعه نموده و پس از مطالعه فرم ثبت نام و قرارداد كه به زبان انگلیسی است توسط فرد راهنما و آگاهی كامل از شرائط دانشگاه و قوانین دانشگاه مربوط به دانشگاه ، آموزش و شهریه و پس از امضاء فرم ثبت نام و ارائه مدارك اقدام به ثبت نام مینماید و در اولین فرصت برنامه درسی را دریافت نموده و كلاس درسی وی مشخص خواهد شد.

  24. آیا دانشجو پس از ثبت نام و پرداخت شهریه به دانشگاه میتواند انصراف دهد و شهریه را مسترد نماید؟

    پاسخ: خیر ، حتی اگر دانشجو یك ساعت پس از ثبت نام اعلام انصراف نماید طبق قوانین بین المللی دانشگاهی حق هیچگونه اعتراضی نداشته و هیچ مبلغی از شهریه قابل برگشت نمیباشد.

  25. آیا دانشجو میتواند پس از تعیین كلاس و برنامه آموزشی آن را تغییر دهد؟

    پاسخ: با موافقت مدیر آموزش و یا مدیر ثبت نام میتواند برنامه خویش را تغییر دهد.

  26. در صورت وجود مشكلات در خوابگاه و یا آموزش دانشجو چه باید بكند؟

    پاسخ: باید توضیح مشكلات را بصورت كتبی برای مسئول خوابگاه یا آموزش بنویسید.

  27. آیا مسئولیت حفظ لوازم و وسائل شخصی در دانشگاه با مسئولین دانشگاه میباشد؟

    پاسخ: خیر ، دانشجو موظف است در حفظ و نگهداری لوازم، پول و وسائل خود كوشا باشد زیرا دانشگاه نمیتواند برای حفظ اموال دانشجو محافظ استخدام نماید.

  28. آیا خانه ها ساعات منع تردد دارند؟

    پاسخ: خیر ولی توصیه میشود معمولا بعد از ساعت 10 شب تردد ننمائید.

  29. در صورت مشاهده مواردی چون دزدی یا مشابه آن چه باید كرد؟

    پاسخ: باید فورا با داشتن مدارك به پلیس محلی مراجعه كرد.

  30. پس از ورود به دانشگاه چه مدت زمان لازم است تا دانشجو بتواند به مكالمات روزمره آشنا شود؟

    پاسخ: بستگی به استعداد تحصیلی و علاقه دانشجویان دارد ولی معمولا در طی 2 ماهه اول دانشجو به مكالمات روزمره آشنا میشود.

  31. آیا بیمه درمانی شامل دارو و دندانپزشكی هم میشود؟

    پاسخ: بیمه درمانی شامل دارو و دندانپزشكی نمیشود و دانشجویان توصیه میشود دندانهای خود را قبل از رفتن به کشور مجارستان ترمیم نمایند.

  32. بیمه درمانی شامل چه چیزهائی است؟

    پاسخ: شامل بیماریهای سخت كه نیاز به بستری شدن داشته باشد و اعمال جراحی بعنوان مثال جراحی آپاندیسیت

  33. آیا آب كشور مجارستان قابل شرب است؟

    پاسخ: خیر معمولا آب اكثر كشورهای اروپائی قابل شرب نمیباشد و دانشجویان میتوانند آب آشامیدنی خریداری نمایند.

  34. آیا شهریه شامل هزینه های كتاب و لوازم هم میشود؟

    پاسخ: خیر

  35. آیا دانشجو میتواند پس از ورود و قبل یا بعد از ثبت نام دانشگاه خود را تغییر دهد و در دانشگاه دیگری ثبت نام نماید؟

    پاسخ: خیر – زیرا در صورت ثبت نام شهریه بازپرداخت نمی گردد و در صورت عدم ثبت نام، دانشگاه روادید تحصیلی دانشجو را باطل می نماید و دانشجو مكلف به بازگشت میباشد زیرا با دعوتنامه دانشگاه اول روادید تحصیلی دریافت نموده است.

  36. دانشجو چه مدت فرصت جهت تصمیم گیری و ثبت نام دارد؟

    پاسخ: حداكثر 3-1 روز زیرا بلافاصله باید توسط دانشگاه به پلیس مركزی معرفی گردیده و مدارك ایشان توسط دانشگاه جهت دریافت اقامت تحصیلی به پلیس ارائه گردد.

  37. آیا امكان دارد پلیس با اقامت دانشجو مخالفت نماید؟

    پاسخ: بلی در صورتیكه دانشجو قبلا در آن كشور و یا سایر کشورهای شنگن بوده باشد و مرتكب خلافی شده باشد و نامش در كامپیوتر پلیس ثبت شده باشد.

  38. آیا پلیس پس از صدور اقامت حق دارد اقامت دانشجو را لغو نماید؟

    پاسخ: بلی در صورتیكه دانشجو تخلفی را مرتكب شده باشد و یا دانشگاه محل تحصیل به دلایل مختلف درخواست باطل شدن ویزای ایشان را نماید.

  39. در صورت تاخیر در كلاسها و یا غیبت در امتحانات آیا امتحانات تكرار میشود؟

    پاسخ: خیر، دانشجو پس از دریافت اخطار موظف به پرداخت جریمه و شركت در كلاسهای اجباری است و در صورت غیبت بیش از 20% کلاسهای درس دانشگاه مجاز به دیپورت كردن دانشجو و اخراج دانشجو از دانشگاه و كشور خواهد بود.آیا

  40. دانشجو اجازه دارد دوستان خارج از دانشگاه خود را به محل کلاس درس دانشگاه ببرد؟

    پاسخ: رسما خیر

  41. آیا دانشجو اجازه دارد در هنگام تحصیل بدون اطلاع دانشگاه به كشورش بازگردد؟

    پاسخ: خیر

  42. چند درصد دانشجویان موفق میباشند؟

  43. پاسخ: سئوال بسیار خوبی است ولی به طور دقیق نمیتوان پاسخ گفت ، عمدتا دانشجویان به سه دسته تقسیم میشوند  ‌1- دانشجویانی كه فقط برای وقت گذرانی و تفریح آمده اند و خانواده باری به هر جهت ایشان را اعزام نموده تا به گونه ای از گرفتاریهای ایشان خلاص شود. 2- دانشجویانی كه دچار اختلالات رفتاری و ضعف در تصمیم گیری هستند و با تزلزل ادامه مسیر میدهند و گاه مصر برای تحصیل و با شتاب و گاه متزلزل و افسرده و پشیمان از این كه در این مسیر قدم نهاده اند و این دسته اغلب به خاطر افسردگی مانند كودكان بهانه جوئی كرده و به طرق مختلف می خواهند اطرافیان را مقصر نشان داده و عدم موفقیت خویش را در تحصیل به گردن دانشگاه و آموزش و كیفیت كشور و دانشگاه بیاندازند و همواره با خود و اطرافیان مشكلات عدیده ای دارند.

    دانشجویانی كه با عشق و علاقه خاص به تحصیل پای در این میدان گذارده اند و با تمام كاستیها و دلگیری ها و دوری از وطن و سختی درس و محیط غریب و زبان بیگانه دست و پنجه نرم میكنند و اكثرا راه ترقی را با قدمهایی استوار پشت سر میگذارند و با برچسب زدن به این و آن و دانشگاه و اساتید و آه و ناله و شكایت به پدر و مادر و خانواده و اطرافیان میانه ای ندارند و چه افسوس كه این دسته بسیار كم و قلیلند و امیدواریم كه همه ایرانیان جزو این دسته باشند و از این آزمایش زندگی سربلند بیرون بیایند همانا مباهات به افتخارات ایشان ما را بس.

  44. آیا دانشجویان میتوانند از كتابخانه های دانشگاهها استفاده نمایند؟

    پاسخ: به نظر بنده بهترین مكان برای مطالعه كتابخانه دانشگاههاست كه دارای سكوت مورد نظر برای مطالعه است.

  45. آیا دانشجو حق دارد در محیط دانشگاه ضبط صوت و یا واكمن و سی دی من داشته باشد ؟

    پاسخ: بلی به شرطی كه مزاحم هم كلاسیهایش نشود و هنگام مطالعه مراعات دیگران را نماید و یا از هدفون استفاده نماید.

  46. امكانات ورزشی و اینترنت چگونه است؟

    پاسخ: در حد معقول با پرداخت شهریه و حق عضویت قابل استفاده است.

  47. عوارض خروجی چه وقت باید پرداخت شود و چقدر است؟

    پاسخ: باید قبل از خروج از كشور پرداخت شود و هزینه خروجی هر بار 000/250 ریال میباشد كه میتوانید در بانك مستقر در فرودگاه پرداخت نمایید.

  48. چند ساعت قبل از پرواز میبایست در فرودگاه حضور داشت؟

    پاسخ: معمولا 3 ساعت قبل از پرواز در ترمینال پروازهای خارجی فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) باید حضور داشته باشید.

  49. مدت پرواز تا مجارستان چند ساعت به طول می انجامد؟

    پاسخ: حدودا 2 ساعت تا فرودگاه استامبول تركیه و 5/1 ساعت هم از فرودگاه استامبول تا فرودگاه بوداپست مجارستان و در قسمت ترانزیت پشت خط قرمز برای كنترل كردن پاسپورت و درگمرك برای كنترل بار همراه مسافر مجموعا یك ساعت

  50. آیا باید پول همراه دانشجو در هنگام ورود به كشور باید اعلام گردد؟

    پاسخ: بلی در قسمت سالن گمرک یك فرم تحویل داده میشود كه میبایست براساس اطلاعات ومشخصات پاسپورت تكمیل شود و اطلاعات لازم در رابطه با پول همراه و وسائل قیمتی دانشجو باید قید شود.

  51. هنگام ورود به فرودگاه بوداپست مجارستان در پشت خط قرمز ترانزیت چه مداركی باید همراه دانشجو باشد؟

    پاسخ: پاسپورت ،‌ اصل برگه پذیرش ، گواهی آزمایشات پزشكی ، گواهی سلامت جسمانی ، ترجمه ریزنمرات و آخرین مدرك تحصیلی و 6 قطعه عكس

  52. در صورتیكه مدارك دانشجو اشتباها به قسمت بار سپرده شود و هنگام ورود همراه وی نباشد چه اتفاقی خواهد افتاد؟

    پاسخ: پلیس مرزبانی با اختیاراتش مجاز به دیپورت شخص میباشد زیرا مدارک شناسایی همراه ندارد.

  53. چه مواردی مشكوك و یا ممنوعی را دانشجو هنگام ورود نباید همراه داشته باشد؟

    پاسخ: سبزی خشك ، مواد غذائی یخ زده ، داروهای خواب آور و اعصاب به مقدار زیاد و بدون نسخه پزشك ، داروهای مخدر ، مواد مخدر و ممنوعه و مشكوك ، پول بمقدار بسیار زیاد ، چاقو و سلاحهای سرد و …

  54. به چه میزان دانشجو مجاز به بردن بار میباشد؟

    پاسخ: حداكثر 30 كیلو قسمت بار و 10 كیلو بصورت همراه داخل هواپیما(بغیر از مایعات مانند آب میوه و ترشیجات و ادکلن و مواد خوراكی كنسرو شده)

  55. آیا میتوان بلیط یكسره خریداری كرد؟

    پاسخ: خیر ، دانشجوئی كه بار اول به هر كشوری ورود میكند باید بلیط رفت و برگشت داشته باشد.

  56. آیا دانشجو میتواند از مسیرهای هوائی دلخواه خویش بلیط خریداری نماید؟

    پاسخ: بلی از تركیش ایر یا اترش ایر لاین و یا سایر خطوط هوایی

  57. هزینه سیم كارت موبایل چقدر است؟

    پاسخ: سیم كارت حدود 3500 فورینت است که حدود 1500 فورینت معادل 7 دلار شارژ دارد و هزینه تلفن از موبایل به ایران بسیار زیاد است و ترجیحا در موقع نیاز فقط با زدن یك تك زنگ یا پیامک از خانواده بخواهید كه با شما تماس بگیرند تا متحمل هزینه های سنگین شارژ موبایل نشوید به خصوص در مورد خانمها.

  58. امكان بردن كامپیوتر یا لب تاب وجود دارد؟

    پاسخ: فقط کامپیوترهای لب تاب یا كیس كامپیوتر های دسكتاب قابل بردن است و امكان حمل ونقل مونیتور وجود ندارد زیرا در هنگام جابجائی بار از بین میرود و به همین دلیل توصیه میشود كامپیوترهای لب تاب مورد نظر داشته باشید.

  59. آیا سفارت جمهوری اسلامی ایران در هنگام مراسمهای مختلف از جمله عزاداریها و ماه مبارك رمضان و عید نوروز مراسم دارد؟

    پاسخ: بلی و توصیه میشود در این مراسمها كه نشانگر فرهنگ والای دینی ایرانیان است شركت نمائید تا برقم دوری از وطن از مراسم دینی و فرهنگ ایرانی بدور نباشید ومشكلات و مسائل خویش را با سفارت معظم جمهوری اسلامی ایران در میان بگذارید و از راهنمائیهای آن عزیزان بهره مند گردید.

  60. چگونه از نام دانشگاههای مورد تائید ایران قبل از عزیمت مطمئن شویم؟

    پاسخ: جهت اطلاع از نام دانشگاههای مورد تائید وزارت علوم ، تحقیقات و فن آوری به ساختمان معاونت دانشجوئی   شهرك غرب ، فاز یك ، خ پیروزان ، خ هرمزان مراجعه فرمائید و جهت اطلاع از دانشگاههای مورد تائید وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكی به شهرك قدس(غرب) ،‌میدان صنعت ، خیابان سیمای ایران ، فاز 5 ، بالاتر از بیمارستان لاله ، نبش دبیرستان ابوریحان ، ساختمان وزارت بهداشت ، طبقه 6 ، تلفنهای   9-88363560 مراجعه فرمائید.

  61. آیا هنگام تردد در شهر باید مدارك شناسائی همراه باشد؟

    پاسخ: بلی همواره باید مدراك شناسائی شما یعنی پاسپورت و یا كارت دانشگاه همراهتان باشد.

  62. آیا نمرات درسی و معدلها در ورود به دانشگاهها مؤثر میباشد؟

    پاسخ: بلی در مورد مقاطع فوق لیسانس داشتن معدل بالای 14 یعنی 70% مورد نیاز میباشد.

  63. آیا شرط معدل برای رشته های پزشكی در بازگشت به ایران نیز وجود دارد؟

    پاسخ: بلی ، شرط معدل در حال حاضر برای بررسی مدارك دانشجویان فارغ التحصیل رشته های علوم پزشكی 16 میباشد و داشتن دیپلم 12 ساله یا دوره پیش دانشگاهی نیز الزامی است ولی جهت كسب اطلاعات دقیقتر به وزارت بهداشت مراجعه فرمائید.

  64. آیا پس از بازگشت فارغ التحصیلان رشته های مهندسی آزمونی برگزار میگردد؟

    پاسخ: بلی ، جهت ارزشیابی مدارك فارغ التحصیلان آزمون علمی برگزار خواهد گردید.

  65. معمولا درصد بندی متقاضیان به چه صورت است؟

    پاسخ: بر اساس تجربه دیپلمه ها  85%  ، فوق دیپلم  5% ،‌لیسانس  4% ، فوق لیسانس  2% ، دكترا  2% ، فوق دكترا و دكترای تخصصی 2%

  66. وضعیت دیپلمه ها در رابطه با خدمت نظام چگونه است؟ آیا میتوانند خارج شوند؟

    پاسخ: متقاضیان عمدتا به سه دسته تقسیم میشوند   الف) خدمت رفته اند و پاسپورت دارند ب) پاسپورت ندارند و مشمول نشده اند و می توانند پاسپورت بگیرند ج)خدمت سربازی نرفته اند و مشمول هم شده اند.

    الف) گروه اول كه مشكلی ندارند .

    ب) گروه دوم مشمول نشده اند   در حال حاضر متولدین یكسال قبل از مشمولیت ، میتوانند با مراجعه به اداره گذرنامه كل در خیابان ستارخان ، خیابان شهرآرا و یا ادراه گذرنامه شرق تهران   تهرانپارس ، فلكه اول تهرانپارس و یا دفاتر صدور گذرنامه ‌پلیس + 10 مراجعه و پاس مستقل بگیرند.

    ج) مشمول شده اند   در حال حاضر متولدین اعلام شده میتوانند در صورت داشتن شرائط به دنبال معافی كفالت و پزشكی و غیره بروند و یا به خدمت مقدس نظام بپردازند و پس از خدمت نظام وظیفه گذرنامه دریافت داشته و بصورت قانونی خارج شوند.

    مشمولان لیسانس به بالا نیز با داشتن پذیرش قطعی از دانشگاه مورد تائید وزارت علوم و مدرك زبان انگلیسی(MCHE=40 – IELTS=5 – TOEFL IBT=60) میتوانند مشمول معافیت تحصیلی شوند و با گذاشتن وسیقه در حد 15 میلیون تومان و یا ضمانت بنکی به این مبلغ پاسپورت دریافت نموده و از كشور خارج شوند كه كلیه مراحل با هماهنگی وزارت علوم انجام خواهد گرفت. جهت کسب اطلاغات بیشتر به ساختمان اصلی وزارت علوم در شهرک غرب خیابان هرمزان نبش پیروزان شمالی طبقه سوم اتاق 313 مراجعه فرمایید.

  67. آیا شهرستانی ها میتوانند بدون مراجعه به دفتر مؤسسه در تهران اقدام نمایند؟

    پاسخ: با وجود اینكه دیدار شما و قیم شما الزامیست و امیدواریم ما را از این سعادت بی بهره نگذراید ولی اقدامات اولیه را میتوان بصورت مكاتبه ای انجام داد تا در موعد مقرر تشریف فرما شوید در صورتیكه در شهرستان تشریف دارید میتوانید به نمایندگیها مراجعه فرمائید یا اینكه كپی پاسپورت خود را به شماره فكس دائمی مؤسسه 88419594 فكس نمائید و هزینه صدور پذیرش و ویزای تحصیلی را به شماره حساب بانكی مؤسسه واریز نمایند. بانك ملی سیستم سیبا سراسری ، شعبه قصر كد 97 ، شماره حساب  0100111976001 بنام مؤسسه دانشجویان ، آقای مهدی دارا و مدارك را به آدرس حضوری و یا پستی مؤسسه ارسال فرمائید

    آدرس مؤسسه  تهران ، خ شریعتی ، بالاتر از تقاطع استاد مطهری ، جنب بانك ملی ، خ شكرآبی ، پ 10 ، واحد 5

    تلفنهای   (10 خط ویژه)88427100 و (10 خط ویژه)88457517

    فكس  88419594 – 88417071

  68. آیا حضور پدر یا مادر یا سرپرست دانشجو در مؤسسه الزامی است؟

    پاسخ: بلی حتما باید سرپرست دانشجو یعنی پدر یا همسر حتما در اولین فرصت حضور بهم رساند و رضایت خویش را در فرم درخواست مؤسسه اعلام دارد.

  69. زمان ثبت نام دانشگاهها و کالج ها چه موقع است؟

    پاسخ: زمان ثبت نام ترم اول دانشگاهها 4 سپتامبر و ترم اول کالجهای پیش دانشگاهی علوم پزشکی 15-7 اکتبر و ترم دوم پیش دانشگاهی 7 ژانویه و برای دانشگاه فنی بوداپست 13 فوریه و دوره پیش دانشگاهی دانشگاه پچ 7 فوریه می باشد.

  70. آیا دانشجو میتواند هنگام عزیمت همسر و فرزند خود را نیز بهمراه ببرد؟

    پاسخ: خیر طبق قوانین مجارستان روادید اقامتی به همراه دانشجو تعلق نمی گیرد و فقط همسر پدر یا مادر دانشجو می توانند ویزای یک ماهه دریافت نمایند.

  71. آیا مادر و پدر دانشجو جهت بازدید از فرزندشان میتوانند به كشور مجارستان مسافرت نمایند؟

    پاسخ:  بلی میتوانند به مؤسسه مراجعه نمایند تا كلیه هماهنگیها انجام پذیرد.

  72. حداقل زمان برای ویزای تحصیلی چقدر است؟

    پاسخ: 6-3 هفته

  73. حداكثر زمان لازم برای دریافت ویزای تحصیلی خانواده از سفارت چقدر است؟

    پاسخ:  بسته به شرایط و ترافیک درخواست ها حداقل 4 هفته

 

شرایط تحصیل در مجارستان
5 (100%) 5 votes

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code